Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 135 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1920
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
KETTŐ LAKÁS EGYBEN

Egy helyrajzi számon funkcionálisan két lakás található: egy 95 nm-es amerikai konyhás nappalis + kétszobás nagylakás és egy 40 nm külön konyhás egyszobás kislakás.
Könnyen visszaállítható egy nagy lakássá (például egy amerikai konyhás nappalis + négyszobás lakássá), de a hivatalos különválasztható.

Az egész ingatlan 7-8 éve lett teljes körűen felújítva.
Cirkó fűtés, 6 éves a kazán, kémény frissen bélelve. Vezetékek ki lettek cserélve. Az eredeti faablakok fel lettek újítva.

Nagylakás: 95 négyzetméter, amerikai konyhás nappali, nagy hálószoba, gardróbszoba, kisebb vendég/gyerekszoba galériával, fürdőszoba és wc külön, mosókonyha.
Mivel saroklakás, több oldalról is kap fényt. Olasz csempe és padlólap van a vizes helyiségekben, mindenhol máshol új faparketta lett lerakva.

Kislakás: 40 négyzetméter, tágas előszoba, kényelmes konyha, fürdőszoba, nagy szoba galériával. A szobában régi faparketta van.

Ház: kisebb lakóközösségű, jó állapotú épület. A háznak van megtakarítása, az elektromos vezetékek most lettek kicserélve az egész épületben, egyéb korszerűsítéseket is tervben vannak.
Közös költség: 28 316.- Ft/hó.

Parkoló: A szomszéd épület fedett teremgarázsában van egy emelőszerkezetes, két kocsit elszállásolni képes parkolóhelyünk. Ha valaki parkolóval együtt szeretne lakást vásárolni, eladjuk a lakással együtt.

Környék: Rákóczi tér (4-es metro, 4-6-os villamos) 2 perc gyalog, Blaha Lujza tér (2-es metro, mindenféle buszok) 5 perc gyalog, Corvin sétány (3-as metro) 10 perc.

Ár

Irányár 75.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Prestige Ingatlan
Név Kiss Andrea
Telefon +36 30 217 Mutasd
Email andrea.prestigeingatlan@ Mutasd